Horlings

Alert en eigenzinnig accountants- en belastingadvieskantoor

HORLINGS is een organisatie van accountants en belastingadviseurs met ruim 80 professionals op ons kantoor in Amsterdam en een afdeling in Almere. De organisatie richt zich op middelgrote en kleinere ondernemingen, dga's en not-for-profit organisaties.

Ondernemen met Horlings

Met meerdere disciplines in accountancy en belastingadvies vindt u bij Horlings altijd de beste adviezen en ondersteuning. Samenwerken met Horlings is ondernemen met Horlings. Zodat we samen uw ambities realiseren en klaar zijn voor de toekomst in elk aspect van uw onderneming  
Horlings

Accountancy

Als ondernemer bent u ambitieus, alert en eigenzinnig. U wilt vooruit op uw manier. Wij helpen u daarbij. Natuurlijk door te kijken naar de cijfers van de afgelopen periode. En door vooruit te kijken met de cijfers van nu en de verbinding te leggen naar de mogelijkheden in de toekomst. Want als uw accountant willen wij beter presteren, met u en voor u.

Audit

De accountantscontrole geeft u, uw stakeholders en de samenleving vertrouwen in dat wat u doet. Dat onze aanpak perfect aansluit op de eisen die de overheid en andere toezichthouders stellen aan uw financiële verslaglegging, spreekt natuurlijk voor zich. Maar daarnaast gaan we met u verder in op de cijfers. Zo bespreken we uw wensen en situatie en bepalen we hoe de informatie uit uw cijfers u daarbij kan helpen. U heeft hiermee een heel bruikbare tool met adviezen en verbeterpunten specifiek voor uw organisatie: een managementinstrument waarmee u als ondernemer uw voordeel kunt doen. Daar helpen we u graag bij.

Belastingadvies

U kunt bij ons terecht met al uw fiscale vragen. Zowel over uw onderneming als voor u als ondernemer. Met gespecialiseerde teams die de juiste kennis hebben en nauw samenwerken met alle betrokken partijen hebben wij de antwoorden. Om u op maat te kunnen adviseren werken onze adviseurs onderling goed samen en stemmen af met advocaten, notarissen, banken en de Belastingdienst. Zo kunnen wij al uw belastingzaken uitvoeren en coördineren terwijl u blijft ondernemen.

Horlings
Horlings
Amsterdam
Kon. Wilhelminaplein 30
1062 KR Amsterdam
T +31 (0)20 5700 200
T +31 (0)20 5700 200
Horlings