Nexia Nederland

Nexia Nederland, accountancy en belastingadvies, is een samenwerkingsverband van Horlings en Koenen en Co met meer dan 730 medewerkers en 11 vestigingen verspreid over Nederland.

Nexia Nederland biedt ondernemers fullservice ondersteuning. Zo kunt u bij ons terecht voor:
accountancy, (internationaal) belastingadvies, estate- en financiƫle planning, organisatieadvies, corporate finance, HR-advies, juridische dienstverlening, subsidie- en beleidsadvisering even als loonserviceverwerking en administratieve dienstverlening.

Zowel klanten als medewerkers van de kantoren van Nexia Nederland profiteren van onze schaalgrootte, terwijl de persoonlijke aanpak en betrokkenheid gehandhaafd blijven. Klanten, regionaal, nationaal en internationaal actief, vinden bij de kantoren van Nexia Nederland alle expertise in accountancy en belastingadvies.

Nexia Nederland is lid van Nexia International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Nexia International schaart zich binnen de top 10 van ’s werelds grootste internationale netwerken binnen de financiĆ«le dienstverlening. Met ons actieve lidmaatschap zijn wij in staat uw grenzeloze ambities te ondersteunen en u te adviseren voor zaken in elk land ter wereld.

Nexia Nederland