Nexia International wordt het negende grootste wereldwijde accountant netwerk

Nexia International (Nexia), een netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren, is verheugd aan te kondigen dat volgens het laatste International Accounting Bulletin (IAB) Wereldonderzoek het netwerk sinds vorig jaar één plaats is gestegen tot het negende grootste wereldwijde netwerk binnen de financiële dienstverlening, zoals gemeten aan de hand van inkomsten uit vergoedingen.

De financiële resultaten voor 2017 laten een totale vergoeding zien van meer dan US $ 3,62 miljard – een stijging van 13% ten opzichte van 2016.

Deze toename van de wereldwijde omzet is het gevolg van groei over het hele netwerk. De regio Azië-Stille Oceaan behaalde een spectaculaire groei van 62%, waaronder een verdubbeling van de provisie-inkomsten in China voor het tweede achtereenvolgende jaar.

De regio Noord- en Midden-Amerika liet een stijging zien van 8%, gematcht door Europa, het Midden-Oosten en Afrika, die met 7% groeiden.

Kevin Arnold, CEO van Nexia International, zei: “Deze indrukwekkende groei in het hele netwerk is geweldig nieuws en we zijn verheugd dat we zijn gestegen naar de 9e positie in de wereldwijde ranglijst.

Deze stijging van de provisie-inkomsten is een duidelijk bewijs dat we onze langetermijn groeistrategie voor het werven van hoogwaardige bedrijven in belangrijke en opkomende wereldmarkten met succes blijven uitvoeren.”

Nexia International wordt het negende grootste wereldwijde accountant netwerk